Waar de burgerij zijn mening geeft

Nederland heeft het druk

Wij hebben het te druk, blijkbaar gaat minder dan de helft van de kiezers morgen zijn stem bij de verkiezingen uitbrengen. Verstandig … wie zal het zeggen, vermoedelijk niet. Als je naar de heren hierboven kijkt dan zakt je ook de moed in de schoenen, geen van hen heeft de laatste jaren een pot kunnen breken. In het midden staat de meest onbekwame van de drie, Pechtold en Buma hangen er wat bij en doen hun uiterste best ook een vinger in de pap te hebben dan wel te krijgen. Mocht u morgen nu wel gaan stemmen, stem dan niet automatisch op de grote partijen maar kies een persoon die u kent en waar u van mag verwachten dat hij of zij uw belangen zal vertegenwoordigen. Het blijft überhaupt een gok, geen van de nieuwe partijen hebben de ervaring die nu gevraagd wordt. De overheid hevelt veel zaken over naar gemeentelijk niveau en blijven zelf het daardoor vrijkomende geld verbrassen aan allerhande onzin als JFK straaljagers, en Fyra perikelen. De kwaliteit van bestuur is al heel lang ter discussie, helaas heeft het doen groeien van het aantal deelnemende partijen daar geen goede invloed op. Nu is het wel zo dat het niet veel slechter kan zijn als wat het momenteel is, niettemin blijft het gevaar dat het aantal onbekwame bestuurders behoorlijk zal toenemen. Kijk bijvoorbeeld naar het nieuwe theater wat gebouwd gaat worden om het dagboek van Anne Frank te vertonen, mijn inziens zou dat in de huidige tijd beter besteedt kunnen worden. De problemen die er voor hulpbehoevende aankomen worden door onze overheid gebachitaliseerd en zonder waarborgen en adequate geldelijke ondersteuning naar gemeentes overgeheveld, dus is een waarborg door onze overheid daar beter op zijn plek.

Al die gladakkers die argumenteren er lustig op los en slaan adviezen van organisaties die verstand van zaken hebben in de wind, dus waarom gaan stemmen? U zou moeten gaan stemmen om al deze gladakkers naar huis te sturen en de jeugd het nu te laten uitvoeren. Natuurlijk worden er dan ook fouten gemaakt maar waarschijnlijk leren zij er wel van wat de huidige garde nooit heeft gedaan. 

In een interview zag ik Rutten zeggen dat hij bij Unilever veel meer verdiende als nu als premier zijnde …. hij vond dat positief¿ Ik vind dat jammer, had hij nu maar bij Unilever gebleven dat had ons land een heleboel leugens en ellende bespaart.