Waar de burgerij zijn mening geeft

 

Foto ANP

Verdaas geen graaier

Verdaas vindt dat hij in de media ten onrechte is weggezet als graaier en zakkenvuller, terwijl daar volgens hem geen sprake van is, nee politiek onbenul zal een beter kwalificatie zijn.

“Je kunt me dom of stom of onhandig noemen en met die kwalificaties heb ik dan ook geen moeite”, schrijft Verdaas. “Maar het was geen opzettelijke fraude of zelfverrijking, terwijl dat wel het beeld is dat in de media.

Quote: nu.nl

Uit zijn verhaal zou je kunnen opmaken dat deze man het goed bedoelde, toch is hij als politicus onbekwaam en kan hij beter een ander beroep kiezen. Het eerste wat een politicus zou moeten zijn is betrouwbaar, dat heeft hij NIET laten blijken. Helaas doet bijna negentig procent van de politici dat, het betekend toch niet dat dit gedoogd moet worden. Aftreden is op zijn plaats, zelf zou ik zeggen, verlaat de politiek want jouw geloofwaardigheid heb je nu verloren. Verdaas zal waarschijnlijk niet de politiek gaan verlaten, daarmee opnieuw aantonend dat list en bedrog, door politiek Den Haag, onderling word getolereerd.