Waar de burgerij zijn mening geeft

De politici helpen Nederland langzaam naar de afgrond, geen van hen weet nog wat te doen in de huidige economische omstandigheden. Alle roepen ze maar wat en vergroten daarmee de onzekerheid bij de Nederlandse burgers. Laten ze nu allemaal eens een jaartje met vakantie gaan en als het kan HEEL ver weg, dan zal de VVD ontdekken dat marktwerking zelfregulerend werkt en zal de werkeloosheid vanzelf gaan afnemen. Juist door het “BELEID” ….. hahaha wat gevoerd wordt, komt onze economie maar niet  op gang. Hoelang moet het nu nog duren voordat die kanjers in Den Haag ontdekken dat zij zich voortdurend in de eigen voet schieten. Alle verhogende maatregelen hebben de laatste tijd per saldo minder opgebracht, omdat de Nederlander wel uitkijkt om zich in de nesten te werken. De verkeersboetes hebben nu een hoogte bereikt die niet meer in verhouding tot de overtreding is en oproept tot weerstand. Helaas zijn er een aantal die zelf niet in staat zijn om zich hier in staande te houden. Nu overweegt deze groep onbekwame politici, zijnde de tweede kamer, opnieuw de BTW te verhogen. De eerste keer bracht het per saldo niets, waarom zou het nu dan wel zo zijn? Wat wel gebeurt is dat de inflatie weer verder stijgt, terwijl Nederlands Europees gezien daar al koploper mee is.

Het wordt tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid

eurogeldStel uw betalingen aan de overheid zolang mogelijk uit, ga elke keer opnieuw in beroep tegen bekeuringen die u krijgt, laat elke maand (graag georganiseerd)  een andere benzine maatschappij zoals bijvoorbeeld SHELL links liggen. Ga in beroep inzake problemen en/of aanslagen van de overheid. Vraag overal uitkeringen aan, of u nu wel of niet recht heeft maakt niet veel uit dat hebben de Roemenen inmiddels wel bewezen. Los indien mogelijk nog meer geld op uw hypotheek in. Deze laatste maatregel die door alle banken, economen en ons kanjer kabinet in koor worden aanbevolen, betekend feitelijk dat wij gelden aan onze economie onttrekken in plaats dat zij bijdragen aan een economisch herstel. Ga verder over tot het doen van zoveel mogelijke contante betalingen, wat met betrekkingen tot de beschikbaarheid van elektronisch betalen niet eens meer zo raar zal zijn.

Al deze maatregelen leiden er toe dat de economie een klap krijgt die nu door ons zelf wordt toegebracht. Dat zal hopelijk tot gevolg hebben dat de bezinning in Nederland neerdaalt en het kabinet, die stumperds, naar huis gestuurd worden. Laten we in de verkiezingen die dan volgen nadrukkelijk Europa op de agenda zetten, niet om er afstand van te nemen. Nee, in eerste instantie alle Europese overeenkomsten opschorten en daarna opnieuw bepalen hoever Nederland zijn eigen beleid en regels wil en zal gaan bepalen in de toekomst. Niet meer als zoetste jongetje van de klas het meeste betalen zonder daar meer zeggenschap door te verkrijgen. Nee het is een mooi Nederlands gezegde dat stelt dat hij die betaald bepaald. Daar is de laatste jaren Europees NIETS van terecht gekomen, er is maar een land wat keer op keer wel zijn zaken kan doordrijven. Duitsland zou in deze een voorbeeld voor Nederland moeten en kunnen zijn, kijk naar hun economie en het overschot wat zij volgend jaar gaan bereiken, dat bereikt je niet door slecht beleid.

Mochten er verkiezingen aankomen, wees dan verstandig en kies voor de partij die u keiharde garanties geeft voor zaken die u belangrijk vind. Helaas heeft u dan toch geen zekerheid, gelet op het uitgebreide kiezersbedrog wat VVD en PVDA na de laatste verkiezingen hebben laten zien. Maar het is een begin van de verandering, want :

verander de wereld en begin bij u zelf.