Waar de burgerij zijn mening geeft

Het debat moet zich richten op de vraag of de Unie de goede dingen doet, en die dingen goed doet”, aldus de brief van Rutte en Timmermans. Een ieder die alles fout doet en 1 ding wel goed doet, is volgens Rutte en Timmermans goed bezig. Wat een onnozele opmerking is dat, ze liegen en bedriegen nog steeds naar hartenlust. Dat Timmermans zich daarvoor leent is teleurstellend, nee dan kan hij beter een voorbeeld nemen aan partijleider Spekman. Je hoeft het niet met Spekman eens te zijn om te zien dat de man zijn waarheid spreekt, ook minister Plasterk spreekt vaak zijn waarheid. Onbegrijpelijk dat Plasterk het met die andere bedriegers c.q. bewindslieden, voornamelijk van de VVD, in een kabinet kan zitten

Referendum

Het kabinet wil in Nederland geen referendum organiseren en wijst erop dat binnen de EU ook geen afspraken zijn gemaakt om op korte termijn opnieuw te gaan onderhandelen over aanpassing van de EU-verdragen. ”Nederland geeft prioriteit aan een pragmatische aanpak, gericht op het oplossen van de concrete problemen.”

Pragmatisch aanpakken en prioriteiten stellen, ik heb nooit geweten dat pragmatisme een synoniem voor liegen was en dat bedriegen het synoniem voor prioriteiten is. Zo zie je maar weer je leert elke dag weer wat bij, althans gewone mensen wel. Overigens waarom zou je de Nederlander zich laten uitspreken over Europa, dat heeft het volk gedaan en een duidelijk nee laten horen. Is daar verder wat mee gedaan, natuurlijk niet onze kanjers weten zelf wel wat het beste voor het volk is, met honderdvijftig Kamerleden en twintig bewindslieden zien zij stelselmatig voorbij aan wat u en ik wil in Nederland. Hen afzetten heeft geen zin, het vertrouwen dat er zoveel nieuwe gekwalificeerde personen beschikbaar zijn heb ik al lang verloren. Ook mijn vertrouwen in de Democratie is voorgoed vertrokken, zowel Nationaal als Internationaal worden wij door de politici jaar in jaar uit bedrogen, zelfs verkiezingen helpen niet meer.