Waar de burgerij zijn mening geeft

Het wordt tijd voor nieuwe verkiezingen, dit kabinet neemt steeds asocialer beslissingen. Natuurlijk is het zo dat er niet meer uitgegeven kan worden als dat er binnenkomt. Om nu überhaupt te overwegen, de mensen die onze welvaart hebben mee helpen opbouwen, hun zorg zelf te laten betalen, getuigd van een asociaal gedrag die niet te begrijpen is. De zwakste in de samenleving zouden ontzien worden, zijn dat de middeninkomens of die oplichters bendes die zich als bank instellingen door het leven gaan, nee de zorgbehoevenden zijn nu juist de mensen die onze hulp nodig hebben. Mijn kwaadheid is zo groot dat ik zou willen roepen WAKKER WORDEN, zijn wij nu allemaal gek geworden en laten wij dit over onze kant gaan, als dat zo is ….. ja wat heeft men dan nog aan zijn Nederlanderschap, bij een dergelijk asociaal zooitje wil IK niet horen.

De aanleiding van de hele crisis, zijn de Amerikanen, onbetrouwbare landen als Griekenland en de banken. Dat de banken elkaar niet vertrouwen, dat begrijp ik  goed, het is allemaal schorem van het laagste niveau. U de klant moet wel u vertrouwen in hen behouden, dat zij het in de mond durven te nemen. Hier zou een landelijke actie voor eens en voor altijd een einde aan kunnen maken, als iedereen zijn tegoeden opneemt en zijn uitgaven drie maanden contant betaald, is de service bereidheid van de banken weer op acceptabel niveau terug.

Helaas weet ik dat u niet vooruit te branden ben, als het uw eigen belangen betreft, u laat zich belazeren door regering, banken, benzinemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen, iedereen eigenlijk, dus bent u nu zo dom of moet ik nog een keer roepen WAKKER WORDEN. Ik vrees dat mijn oproep aan dovemansoren gericht is, u heeft mijn medeleven aan dit domme gedrag.

Onze bevolking krijgt, de regering, bedrijven en instellingen die het verdient, OPLICHTERS