Waar de burgerij zijn mening geeft

 Zijn we nu helemaal gek geworden?

Amsterdam wat is dit? Zijn julie helemaal gek geworden. Amsterdam heldhaftig, vastberaden en barmhartig? Beklopt zul je bedoelen. Dat de basisrechten voor mensen zonder verblijfsvergunning misschien in het geding zijn komt door een groepje notoire aanvragers die het hele vergunningensysteem misbruiken.

Er zijn regels en wetten om nageleefd te worden door Nederlanders maar OOK door mensen zonder verblijfsvergunning. Als daar een wijziging zou moeten plaatsvinden is de politiek daarvoor het geëigende middel, als die politiek daar dan geen gevolg aangeeft heet dat een democratische afweging. Of dat dan terecht is kan getoetst worden, om nu alle voorzieningen die voor inwoners van Nederland bedoeld zijn ook aan mensen zonder verblijfsvergunning beschikbaar te stellen gaat mij veel te ver. Besteed meer aandacht aan de mensen die er al zijn en in de problemen zijn, ik kan mij niet voorstellen dat Amsterdam alles zo op orde heeft dat die mensen daar niet meer te vinden zijn.

In ons land zijn nog veel meer voorbeelden van mensen die tekort word gedaan, als die allemaal burgerlijk ongehoorzaam worden en de boel gaan frauderen dan zijn we nog veel verder van huis!